Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upload fotek nikon

Od: ddmx odpovědí: 4 změna:
Hledám způsob jak z dslr nikon uploadnout přes wifi fotky na nas, který je dostupný přes IPv4 a do této sítě lze se připojit přes access point. Je vyhrazena sdílená složka přes CIFŠ (SMB)protokol (není problém i jiné:ftp,cifs). Panasonic to umí
Lze nějak foťàku říct aby se připojil na danou wifi a do dané cesty nahrál fotky? (\192.168.*.90sem)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Třeba google.com/...
doplněno 19.10.23 16:27:

Omluva, chtěl jsem dát jiný odkaz...Používáte aplikaci Wireless Mobile Utility nebo pro novější Nikony aplikaci SnapBridge do zařízení s Androidem?(ale to nechcete). Nikon řady Z lze také připojit k osobním počítačům a stahovat přímo přes Wi-Fi. Více třeba zde.

ddmx
hodnocení

Dobrý den, prokousal jsem se zakódovaným odkazem. A ano, má kamera má wifi. Ale to jsem ostatně psal.

ddmx
hodnocení

Ne, žádnou aplikaci. Nějaký chytrý telefon si rozhodně kupovat nebudu. oostatně proč a jak. Ten by v tom hrál nejasnou roli, kdýž foto se napojí na existující Ssid sítě a bude posílat na ip serveru. Ani nechci si představovat, že by telefon dělal prostředníka a rychlost (wifi z principu) by klesla na polovinu.
Dival jsem se na manual k z9 tam je celá kapitola menu * network settings a uplodto ftp (čas 1m54s):

(frame z videa z 1m54s).(Z f) Budiž aspoň ftp když ne SMB.
Ale jako to až z9 v roce 2022 umí nikon foťáky uploadnout fotky na síť (ftp či smb)?
Panasonic to umí již 10 let v kompaktech. (Možností je až přehršel) - důležité: upload již uložených, upload při focení , dálkové ovládání, prezentace přrs widi/miracast)
Odkaz jsem si prohledl a je to ledová sprcha.

Možná toto vám pomůže... jste @herd? Odsud...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]