Nejste přihlášen/a.
zdravím všechny
chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte o nějakém programu, kterým by se daly zálohovat smsky z motoroly L6. budu konečně měnit mobil a nechci přijít o všechny smsky, jelikož se mi neukládáj na SIM (stará SIMka s 8 místy na smsky ). a s tím vlastně ještě souvisí to, jestli nevíte kolik chce o2 za to, že vyměněj SIMkartu za novou a dají na ni stejné tel číslo. četla jsem že u t-mobile je to zdarma... jak je to u o2?
Mrkněte sem :
Měl by tam být nějaký program na synchronizaci vaší Motoroly a PC.Pokud by to bylo něco jako Nokia PC Suite,mělo by jít zalálohovat SMS.Bohužel vyzkoušeno nemám.
Zajděte do nějaké O2 prodejny.Pokud jim řeknete,že vám SIM karta ,,zlobí"a že jste ji zkoušel/a na více mobilech s pořád stejným (negativním) výsledkem,tak by vám ji měli vyměnit zadarmo.Jinak to stojí tak kolem 100,- Kč.
tak co se tyce kalendare a kontaktu, uz mam sesynchronizovano s pc. ale ted me tak jako napadlo, jestli by se jeste nenasel nejakej program, kterym by se to pak dalo z motoroly (resp. z pc) dostat do nokie... ty kontakty a polozky kalendare se totiz ukladaji primo do toho programu..takze to z nej budu muset zkusit nejak vydolovat, nebo vymyslet neco jinyho ..na smsky se mi jeste nepodarilo vyzrat, budu hledat zitra. kazdopadne kdyby nekdo mel nejakej napad, tak napiste
dííky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.