Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorola L6 - zálohování SMS

Od: jerrysek* odpovědí: 5 změna:

zdravím všechny :)

chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte o nějakém programu, kterým by se daly zálohovat smsky z motoroly L6. budu konečně měnit mobil a nechci přijít o všechny smsky, jelikož se mi neukládáj na SIM (stará SIMka s 8 místy na smsky *zed*). a s tím vlastně ještě souvisí to, jestli nevíte kolik chce o2 za to, že vyměněj SIMkartu za novou a dají na ni stejné tel číslo. četla jsem že u t-mobile je to zdarma... jak je to u o2? *nevi*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

4x

Mrkněte sem :

motorola.com/...

Měl by tam být nějaký program na synchronizaci vaší Motoroly a PC.Pokud by to bylo něco jako Nokia PC Suite,mělo by jít zalálohovat SMS.Bohužel vyzkoušeno nemám.

Zajděte do nějaké O2 prodejny.Pokud jim řeknete,že vám SIM karta ,,zlobí"a že jste ji zkoušel/a na více mobilech s pořád stejným (negativním) výsledkem,tak by vám ji měli vyměnit zadarmo.Jinak to stojí tak kolem 100,- Kč. ;)

jerrysek*
hodnocení

:D díky za odpověď pepyku :)

pepyk93*

V prodejně třeba řekněte,že SIM karta prostě blbne (hláška "vložte SIM" atp.) a máte výměnu ,,zadáčo"...;)

doplněno 22.06.10 17:55:

Rád jsem pomohl. *placni* Pokud byste mi chtěl/a udělat radost,můžete mi dát třeba bodíky...:D

jerrysek*
hodnocení

ráda :) díky za rady, vyzkouším ;)

jerrysek*
hodnocení

tak co se tyce kalendare a kontaktu, uz mam sesynchronizovano s pc. ale ted me tak jako napadlo, jestli by se jeste nenasel nejakej program, kterym by se to pak dalo z motoroly (resp. z pc) dostat do nokie... ty kontakty a polozky kalendare se totiz ukladaji primo do toho programu..takze to z nej budu muset zkusit nejak vydolovat, nebo vymyslet neco jinyho *nevi* ..na smsky se mi jeste nepodarilo vyzrat, budu hledat zitra. kazdopadne kdyby nekdo mel nejakej napad, tak napiste *placni* dííky *dril*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]