Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Galaxy J5 model 2017?

Od: aja1946® odpovědí: 10 změna:
Uz se nevyrábí, ale ráda bych zjistila, kolik měl GB. Diky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

3x

Byly varianty 2GB a 3GB RAM, 16GB nebo 32GB ROM. Zdroj: gsmarena.com/...

hodnocení

Diky. Fakt tak malo, kdyz dnes i nejlevnejsi Samsungy maji 64?
Rozlišujete RAM a úložištè?
hodnocení

Jo si ne. Zeptam se jinak. Jakou kapacitu by mel mit mobil, aby se mi tam veslo vic aplikaci. Banka, aplikace obchodu, fotky, nejake dokumenty, hry nehraju. A rada bych zase Samsung Galaxy. Dekuji moc
jirkaqwe
Minimálne 32 GB (16 GB nebrat vůbec)
Lépe 64 GB
Ideálně 124 GB
Sestře jsem kupoval redmi 12S 8/256g . Ono se to nezdá,ale aplikace se pořád nafukují, takže 64 může být brzy málo. Jen když člověk zapne nový tel, kolik už zabere systém.

64GB je jednoznačně málo, pokud někdo dává dotaz, "aby se vešlo co nejvíce aplikací".

Paní @aja1946, já před 11 lety začínal na Samsungu Galaxy, co neměl ani 1 GB, ale jen jeho zlomek. Paměťovka byla nutností. :)
@geek já začínal s Android mobilem, který měl interní paměť 128 MB, jenže to moc aplikací ještě nebylo, měly maximálně pár MB a případně šly přesunout na paměťovku :) dneska není velikost 1 GB u chvíli používané aplikace žádnou výjimkou.
Za mě dnes rozumné minimum je 64 GB, já už bych do míň než 128 GB nešel, optimálně 256 GB. Já teda do mobilů necpu paměťovky, protože jsou pomalé (mobily s nimi neumí rychle pracovat) a hlavně používám dvě SIM, což u některých mobilů přímo vylučuje použití paměťovky.

Já měl 160 MB, @mikihans (Galaxy Mini S5570). Jo, byly to zajímavé časy. :)
Teď mám 128 GB, takže za tu dobu pořádný skok. Nejde tam ani paměťovka (to je stejnak skoro zbytečné), ani druhá fyzická SIM - lze jen elektronicky - to je trochu diskutabilní inovace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]