Nejste přihlášen/a.
Hrnec má příkon cca 1650 W, takže transhormátor spíše 2000W. Tady allegro.cz/... transformator 3000 W a ten by stačil bohatě.
Potřebujete transformátor z 230V na 110V / nějakých 1600W . A neměli ty hrnce rovnou na 230V?
Tady je odkaz na 1600W prepetove-ochrany.heureka/...
Vidlice toho mnoho neřekne , spíše popis možná někde na dně, nebo z technických parametrů v manuálu
S tými triakmi, a s trafákmi sú samozrejme riešenia, ale sa zabudlo na taký detail,...
Ak to pani bude používať v "drevárni" a a na tavenie vosku, tak ok...
Ďalšia vec je, kto to namontuje. Obávam sa, že náklady a starosti, by prevýšili
cenu nového na 220V/ resp.230V.
Neviem ako to na Amazone "funguje", či je možnosť vrátiť, alebo vymeniť,
touto cestou asi by som sa vydal...
Používám v dílně, co mám ve sklepě a používám k tavení vosku na svíčky.
Hrnce mám dva a jeden jsem již použila, tudíž jej vrátit nemohu. Druhý přišel dnes.
Pokud to půjde s tím trafem, tak to zkusím.
Děkuji za rady a názory.
V popisu na Amazonu je psáno, že hrnec je na 220-110 V. Já bych se jich zeptal, jak se hrnec přepne na 220 V.
Vráti lze bez problému, ale obávám se, že bude nutno hrnec poslat do USA. Web amazon.com je primárně určen pro Američany, pro Čechy je určen web amazon.cz (je i v "češtině"). Tam koupenou věc lze vrátit zdarma tuším, že do 30 dnů. Ale bohužel, amazon.de má úplně jiné ceny než amazon.com; už jsem narazil i na desinásobek
Koupila jste špatný typ. Ve třetím bodě popisu je uvedené i napětí 220V. Napájet to přes obří trafo je blbost, stejně jako celý tento výrobek. Na způsob tavení se zeptejte u výrobců svíček.
To je mi už teď jasné, jak říkám, ani mě nenapadlo tohle před nákupem řešit. Jsem poučená pro příště. Už to ale mám doma, tak hledám řešení. Ušetří mi to spoustu práce i času. Taky nevím, proč by to měla být blbost.
Nicméně i tak, děkuji za názor.
Je to extrémně drahé, kloudnou regulaci teploty to nemá a špatně se to bude čistit. Pohodlnější by bylo mít plynule regulovatelnou plotýnku za dvě stovky a vosky rozehřívat ve vodní lázni. Různé vosky potřebují různou teplotu a navíc poměrně přesně nastaviletnou. Lepší je mít každý druh a barvu v jiné nádobě.
To jsem řešila jako první variantu, avšak dle recenzí se v takovémto hrnci - respektive nalévacím kohoutku vosk většinou zasekne - zatuhne a neteče. Proto jsem volila hrnec, jaký jsem objednala, dle recenzí ostatních výrobců svíček s ním byli všichni spokojeni. A je přizpůsobený přímo na vosk. Snad ještě nějaké řešení najdu, ráda bych je využila.
Aha, to je chuze na cervenou taky..
pry hrozi 3000,- pokuty (clanek z roku 2013)
Tady je obsahla diskuse k domacimu pálení zahrada.cz/...">https://web.archive.org/web/20080830011426/ zahrada.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.