Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám tento foťák a nabíječku GP a baterie GP 2500 a když je nabíjím, tak se mi vždycky na fotoaparátu ukáže, že je to nabité jen z půlky a za chvíli se foťák vypne..Nevíte v čem je problém? Děkuji za odpovědi
A je někde v návodu, že tenhle foťák funguje s NiMh(NiCd) akumulátory?Tyto Akumulátory mají v nabitém stavu jen 1,2V, a i při malém poklesu napětí, to foťák vyhodnotí jako vybité baterie. Pozor na to. Některé foťáky striktně vyžadují 1,5V baterie. Jeden takový mám doma. Je to sice starší HP, nicméně... Může to být zrovna Váš problém.
Fotaky maji vysoky odber z baterii pri narocnem pouzivani muzete baterie do pul roku usmrtit(vlastni zkusenost) tudiz baterie mohou byt jiz za zenitem...(dle textu to chapu jako vec nejmoznejsi)
Nektere nabijecky maji moznost prepnuti na ty anebo jine baterie i kdyz to dnes jiz moc neni da se to najit...
Nektere nabijecky maji start knoflik ktery baterie vybyje do dna a az pote je zacne nabijet, na kapacitu clanku to ma vliv...
Chtelo by to kdyztak napsat presny typ nabijecky.
S pozdravem Adam.
Právě, že baterie se kupovaly zároveň s foťákem, takže by měly být v pořádku..nabíječku mám normální GP, když se baterie nabijí, tak začne svítit zelené světýlko..zkoušela jsem je tam mít i dýl, ale pořád byly nabité jen z poloviny..
Zkusit si odnekoho pujcit podobne baterie a vyzkouset je ve fotaku pak je i nabit a sve baterie pujcit take nekomu jinemu at je vyzkousi pouzit a take nabit a pouzit...
Podobna vec lze udelat tim ze si koupi sadu betirri s nabijeckou v obchode kde to lze treba do tydne vratit...
Asi nejlepsi je baterie vzit a zkusit vyreklamovat nejlepe is nabijeckou a doufat ze se zadari anebo nakonec dojde na reklamaci fotaku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.