Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Nedávno jsem koupil tento telefon a nejsem s to nastavit požadovaný zvuk budíku. U vyzvánění a SMS (výběr vlastní melodie) problém nebyl, ale budík se urputně vzpouzí. Dokonce je zobrazeno, že požadovaná melodie je nastavena, ale pak, po spuštění budíku, stejně hraje skladba "od výrobce". Na vteřinu uspěl zkušenější kolega v práci, po jehož nastavování požadovaná melodie zahrála, ale radost byla předčasná - při dalším pokusném buzení opět hrál nechtěný zvuk z dřívějška. Nezdá se mně, že by bylo nutno pro každé buzení znovu nastavovat požadovanou melodii. Nuže, vážení přátelé a bene? Děkuji.
Jsem ochoten se překonat...ale ten postup nestačí. Už při otevření Zvuků a vibrací ukazuje display, že u Budíku ta požadovaná melodie je, čili jakoby (hrozné slovo) už není co nastavovat. Jenže po spuštění budíku hraje hudba "od výrobce". Podrobný postup: Nastavení - Zvuky a vibrace - Budík - Vybrat místní vyzváněcí tón - Správce souborů - Požadovaná skladba (fajka v kolečku vpravo) - OK (fajfka dole). Zobrazí se Vyzváněcí tóny, kde je položka Moje vyzvánění a dlouhý seznam mých nastavení. U jednoho z nich je drobný symbol zvonění, u jiného symbol budíku, takže by teď vše mělo fungovat...a zdá se, že funguje, dokonce i opakovaně...tak proč to krucinál nešlo, když jsem postupoval stále stejně? Je možné, že by byl telefon náladový? Nechápu, nicméně vám dám palec a prozatím ponechám volný průchod opatrnému optimismu, uvidíme zítra. Stejný postup jsem skutečně opakoval mnohokrát dokola a výsledek byl nulový, na rozdíl od vyzvánění a SMS, což se povedlo hned. Vót ťéchnika! Hezký den a mou špičku (význam č. 5, nikoliv 9) jistě chápete.
nastavení-zvuky a vybrace-Jiná oznámení a připomenutí-vybrat místní /nebo pžedinstalovaný/ vyzváněcí tónzáznamník nebo Správce souborů nebo Hudbaa dál si to nebudu ku**t.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.