Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, plánuji si koupit neomezený mobilní internet od českého Vodafone a používat ho převážně v zahraničí. Vím, že je tam limit 70 GB. Zajímá mě ale
1. zda budu moct v zahraničí určitě použít místní Vodafone síť (např. česká T-Mobile sim karta mi dala na výběr mezi použitím T-Mobile sítě nebo O2 sítě, Vodafone byl zakázaný)
2. zda bude můj internet jakýmkoliv způsobem horší, než kdybych si koupil místní Vodafone simku (např. zda nebude omezena rychlost stahování nebo nebude horší stabilita).
Díky.
1. Pripojit se budes moci jen na sit se kterou ma smlouvu vodafone (napsane na strankach oepratora).
2. Rychlost bude vetsinou stejna jako lokalni sit, nekde se muze stat ze bude horsi a nebo treba nebude 5g/lte. Zalezi co a jak maji pronajmute v dane zemi.
Nevime kde budes cestovat, ale pozor na omezeni zon. Tech 70GB plati pouze pro zonu 1 = EU bez svycarska a vetsiny balkanu. Ostatni je vyrazne drazsi a nevzdahuje se na to tento limit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.