Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Filmy na iPhone

Od: michalm odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, podívejte se celý život jsem používal Android telefon a před třemi dny jsem si koupil iPhone 5S. Jenže jak si sakra do toho telefonu můžu stáhnout nějaké písničky Či film? pokusil jsem se klasicky stáhnout jeden film přes ulozto ale nemůžu ho ani za Boha otevřít! Na internetu byl tutoriál že si k tomu mám stáhnout aplikaci dokuments Což se mi nakonec podařilo ale když to tam přes to stahuju tak se to po několika hodinách stahování zastaví a píše tam stopped. Je nějaká jiná možnost jak si film na iPhone stáhnout bez aplikace dokuments.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já na to používám PC a program iTunes.

michalt
hodnocení

Ale to je za peníze

Není to za peníze. Film stáhnu do PC a pak pomocí iTunes nahraji do telefonu. Podle mně lze nahrát i hudbu, ale to jsem nezkoušel.

michalt
hodnocení

No shodou okolností v mém počítači je nějaká aplikace iTunes Takže jednoduše vstanu do počítače film pak otevřu aplikaci iTunes film vyberu a dám ho do telefonu s tím že se musím přihlásit přes Apple ID

Už jsem to dlouho nedělal, ale připojíte telefon přez USB a v iTunes rozkliknete jeho ikonu (je někde vlevo). Pak otevřete složku filmy a na plochu iTunes přetáhnete myší film. Po přenesení můžete kdekoliv film sledovat.

Asi musíte být přihlášen.

hodnocení

3x

Kupovat 10 let stary iphone muze jenom blazen. Telefon je uz roky nepodporovany a 90% aplikaci na nem uz ani nefunguje kvuli zastaralemu iOS. Vyhod ho a kup si nejaky mid android za par tisic a jses na tom mnohonasobne lepe.

jasnenka
hodnocení

2x
Takhle jednoduše to nejde asi nijak.
Buď přes iTunes do oficiálních aplikaci (Videa), nebo stáhnout jinam a přehrávat třeba přes VLC (který umožňuje import přes WiFi). To je asi nejjednodušší možnost.

mathew
hodnocení

1x

Proč jste si kupoval shnilé jabko nebo už spíš v posledním stádiu rozkladu? Apple je pro lidi co chtějí utratit 30 tisíc za telefon a pak dalších 2 tisíce měsíčně za streamovací služby. Ke stahování filmů z uložto je Android, na kterém to funguje mnohem jednodušeji a hlavně to fakt funguje teda pokud není 10 let starej.;)

michalt
hodnocení

Já stále čekám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]