Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kupuju si kopii samsungu galaxy s3 nevíte jestli má stejné specifikace jako originál?Hlavně mě zajíma zda má tež bez pamětovky 16 gb?Díky.
Jak jste proboha přišel na to, že tahle hračka je kopie S3?
Mimochodem když si najdete specifikace S3, tak zjistíte, že se tahle hračka k němu ani nepřibližuje. Pro názornost... první hodnota je S3, druhá je ten číňan...
Procesor: 4 jádrový o taktu 1400 MHz na jádro / 1 jádrový o taktu 1000 MHz
RAM: 1024 MB / 256 MB
Displej: 4.8 palců s rozlišením 1280x720 / 3.5 palců s rozličením 480x320
Fotoaparát (kamera): 8 Mpix / 0.3 Mpix
Operační systém: Android 4.0 / Android 2.3.6
Mám ještě pokračovat?
to jsou celkem obrovské rozdíly a suma sumárum kde jaký levný chytrý mobil má daleko lepší výbavu než tato "kopie" která se originálu podobá snad jen barvou ...
doplněno 06.02.13 19:50: TAK PROČ SE NA NĚCO PTÁTE KDYŽ POTOM NAPÍŠETE ŽE JE VÁM TO JEDNO? TAK CO VÁS K SÁKRU ZAJÍMÁ?
aha tak to se omlouvám , ale opravdu tu kopii si nekupujte je to opravdu krám v pravém slova smyslu kupte si raději opravdový mobil od nějakého pořádného výrobce . třeba Samsung , HTC , sony , LG ,
No a co když mi nevrátí peníze . Můžu to dát třeba na policii (pokud mi nevráti money)? aby něco udělali .
doplněno 07.02.13 00:47:A je to povinost napsat mu důvod proč to chci vrátit?
Muzete, ale policie s tim nic neudela. Toto je vec obcanskopravniho sporu, takze podat zalobu k soudu.
P.S.: Nechapu proc to resite. Napred se zeptate na specifikaci neceho, co uz jste stejne koupila a posleze resite, co bude kdyz Vam nevrati penize jeste pred tim, nez Vam je vratit ma...
No vyšlo by to na stejno, páč pokud by ten mobil vydržel jet dva měsíce, tak by to bylo hodno zázraku.
vzhledově se velice vzdáleně podobá dejme tomu ovšem specifikace , opravdové S3 nesahá tahle kopie ani po kotníky , kupte si pořádný mobil a ne nějakou čínskou levnou napodobeninu protože tohle už za půl roku nebude fungovat celé se to rozpadne , upřímně tahle kopie na mě působý jako hračka pro 5 leté dítě , nevím jestli ste někdy viděl S3 ale takhle teda nevypadá , co se týče hardwaru tak tahle kopie je naprostý šunt , krám největší jaký sem kdy viděl i ty nejlevnější opravdové chytré mobily jsou daleko lepší než tento , krom toho S3 nemá 3.5 palce displej ale 4.8 palce , S3 má čtyřjádrový procesor na té kopii nerozjedete žádnou hru ram má 256 Mb skutečná S3 má přes 1000 mb ram , ta kopie je leda k smíchu nebo spíše k pláči , opravdu to si nekupujte ...
Rozhodně bez pamětovky nemá 16 gb nemá ani 1gb paměti
asi jo ale bude se sekat , je to skutečný šrot naprostý krám
doplněno 07.02.13 09:56:kupte si něco lepšího pokud chcete levný mobil tak si kupte alespoň Huawei prostě mobily co se skutečně prodávají v obchodech ,
mobilni-telefony.heureka./... tento je dobrý a není ani drahý. má 512 mb ram. a už bych ho nazval skutečným mobilem za ten bych se ani nemusel stydět.
Ano ale zatím my nikdo neřekl tak lituju že sem si koupil samsung že sem si raději nekoupil nějaký Cubot , myphone nebo něco podobného , můžu říct že samsung S je po 3 letech jako nový bez jekékoliv poruchy , to tyto opravdu čínské krámy nevydrží , pokud tvrdíte že jsou činské mobily lepší a opravdové značky jsou jen předražené krámy potom jste žádný značkový mobil v ruce nedržel a máte pouze ty napodobeniny .
doplněno 07.02.13 09:57: je rozdíl mezi Čínskými výrobky a výrobky z číny .. děti vyrábějí mobily že?
Na světandroida jsem četl názory majitelů samsungu galaxy note 2 , kde uvádí, že samsung již nikdy více. páč to jsou vyhozené prachy. Právě tito lidé vyzdvihují huawei jako kvalitní značku a o výkon se netřeba obávat, už mají osmijádro...Ostatně na heurece je taky dost nespokojených zákazníků, kteří vyměnili samsung konečně za pořádný telefon huawei a jsou nadmíru spokojení. Asi ten váš SAMSUNG nebude tak svatý, když i mezi majiteli je hodně nespokojených Vsadím boty, že kdyby se u nás našlo pár oficiálních dovozců čínských značek, samsung by brzy upadnul do zapomnění, páč každý koupí raděj lepší dualsim, než dražší kdenictunic. Samsung by upadl stejně jako nokia. Tak stejné by to bylo, kdyby se k nám začli vozit čínské auta, na předražený vw by si nikdo nevzpomněl, páč i kia či hyundai umí udělat hezčí auto s delší zárukou.
Přesně tak, já jedu na samsungu už několik let a nikdy jsem s ním neměl problém, tak nevidím jediný důvod, proč kupovat čínský mobil na nějakém pochybném eshopu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.