Nejste přihlášen/a.
Přednáším cca 7 hodinové semináře a jsem navyklý pracovat s blokem s poznámkami v ruce (co přednesu - odškrtnu, příp. při přednesu mezi řádky přednášky poznamenám myšlenku, abych na ní při dalším výkladu nezapomněl). Začínám přemýšlet o pořízení tabletu, kterým poznámkový blok nahradím, ale - jednak nevím, jak je to s výdrží, druhak si neumím představit praktickou stránku věci. V ruce bych držel "jednu obrazovku" (tj. tablet), kdežto nyní mám poznámkový blok a mohu listovat dopředu dozadu poznámkami. Také obvykle nosím fascikl dalších listin (kopie, tisky), ze kterých cituji. Ty by se daly naskenovat, avšak nevím, jak budu mezi nimi v tabletu "listovat". Zajímala by mě praktická zkušenost.
běžně se to promítá z notebooku jako prezentace na plátno nebo tv a prezentující má takový mačkátko do ruky, kdy palcem přeskakuje jednotlivé listy prezentace. Může i chodit a přemisťovat se...když potřebuje poznámky podívá se do notebooku, kde má poznámky někde napsané tak, aby nebyly promítané na plátno/tv
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.