Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se pracuje s tabletem při přednášení

Od: jarkol odpovědí: 3 změna:

Přednáším cca 7 hodinové semináře a jsem navyklý pracovat s blokem s poznámkami v ruce (co přednesu - odškrtnu, příp. při přednesu mezi řádky přednášky poznamenám myšlenku, abych na ní při dalším výkladu nezapomněl). Začínám přemýšlet o pořízení tabletu, kterým poznámkový blok nahradím, ale - jednak nevím, jak je to s výdrží, druhak si neumím představit praktickou stránku věci. V ruce bych držel "jednu obrazovku" (tj. tablet), kdežto nyní mám poznámkový blok a mohu listovat dopředu dozadu poznámkami. Také obvykle nosím fascikl dalších listin (kopie, tisky), ze kterých cituji. Ty by se daly naskenovat, avšak nevím, jak budu mezi nimi v tabletu "listovat". Zajímala by mě praktická zkušenost.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Papír je papír, nedojdou mu baterky, je na něj lépe vidět.
S tabletem ztratíš jistotu kde jaké poznámky máš a přednášky nebudou jako do teď.

mathew
hodnocení

3x
Tablet vydrží bez problémů celý den, pokud vyberete takový, který má pořádnou baterku. Co se týká listování tak záleží na tom jestli víte číslo stránky nebo ne v tom prvním případě je rychlejší tablet v tom druhém papír...

krtek6
hodnocení

1x

běžně se to promítá z notebooku jako prezentace na plátno nebo tv a prezentující má takový mačkátko do ruky, kdy palcem přeskakuje jednotlivé listy prezentace. Může i chodit a přemisťovat se...když potřebuje poznámky podívá se do notebooku, kde má poznámky někde napsané tak, aby nebyly promítané na plátno/tv

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]