Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nastěhoval jsem se do 1kk bytu a při usínání mě občas ruší lednice, která pravidelně začne hučet v nejnevhodnější dobu (samozřejmě když začnu zabírat). Napadlo mě, že přes den nechám lednici na vyšší výkon a před usnutím ji přepnu do EKO módu. Mohlo by to zabrat? Očekávám, že lednice začne pracovat v momentě, kdy se dostane pod určitou teplotu, a pokud si mohu nastavit vyšší úroveň chlazení, kterou následně snížím, mohla by třeba hoďku až dvě vydržet v klidném stavu. Pokud bude mít někdo lepší radu, tak budu samozřejmě moc vděčný.
Díky a přeji hezký den .
To skor kupit novy, menej hlucny model. Uvaha je teoreticky spravna, prakticky ale skoro vsetky novsie chladnicky su riadene procesorom a nie je to jednoduchy termostat. Napr no-frost system moze spustit odmrazovanie, co znamena kompresor naplno.
Co tak casovy spinac do zasuvky a vypnut to natvrdo povedzme 22:00 - 24:00 ked zaspavate?
Ona je to vestavná lednice , o časovači už jsem taky něco dohledal, ale jelikož je přímo v lince, tak se asi ani nedostanu k zásuvce
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.