Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde nabyt notbuk

Od: baracuti odpovědí: 5 změna:

dobry den zlobi mne notbuk hevled pakard vubec nejde nabit notbuk plus zadne kontrolky nesvyti cim to muze byt nabijecka vypada dobra co myslite muze byt neco se zakladni deskou nebo s baterii co by to mohlo byt za odpoved predem dekuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

To múže bít čimkolyv, servys...

hodnocení

7x

A notbuk na nabýječku jede a nejde nabýt jen bateka? F tom přýpadě je nabýječka fpořádku a bude třeba vymněňyt baterku. Jesli je nabýječka poškozená, tak je logycké, že notbuk nepojede. Vyzkoušet jynou nabýječku nebo to dat do servýzu.

hodnocení

0x
A jaké kontrolky ná tajný model notebooku (mít rožnuté počas)?

hodnocení

0x

Co je to "nabíječka vypadá dobrá"? Změřit napětí multimetrem na výstupním konektoru! Pak je jistota. Nebo vyzkoušet jinou. Vlastní baterie to těžko způsobí, při zapojení dobré nabíječky (síťového zdroje) by měl NB reagovat na spuštění (minimálně kontrolky). Jinak to může být ve vstupním konektoru v NB, případně ve zdrojové desce NB. V tom případě doporučuji servis, nebo nějakého šikulu který "se vyzná".

ml
hodnocení

0x

Může být mrtvá baterka.

Pokud jde o HP s těma mám poměrně špatné zkušenosti. NTB HP jsem používal 12 let, takže těch zkušeností je dost (proč myslíte, že dávají jen roční záruku na IČO).

Originál HP mě i bráchovi odešla dost brzo, náhrada od avacomu potom sloužila dlouhé roky (za těch 12 let jsem vyštřídal jen dvě z toho ta druhá by měla nýt jakžtakž v pořádku).

Co říká operační systém? Pokud říká: Napájení ze sítě, baterie se nenabíjí, je to naprosto jasné.

U HP jsem taky řešil zkrat v nabíjecím kabelu. Ušetřili 5 milimetrů bužírky a kabel hned u zdroje se nejdřív při větším ohybu a pak i narovnaný zkratoval. A několik podobných závad svědčících o šlendriánu v té firmě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]