Jsem 80 lety,ale bezne pouzivam chytry telefon Samsung. Dnes rano se prestal nabijet i kdyz tam dam druhou nabijecku, tak nic.Ted uz se vypnul;cim to muze byt?Je 3 roky stary. Nevite opravnu v Praze 4? Diky moc
může se jednat o vadný konektor ... Zvažte cenu přístroje ,jelikož budete asi opravovat po záruce a to u Přístroje do 5000 asi už moc význam nemá .. Takze bych zakoupil jiný ... Co se týče servisu tak Google mapách třeba najdete .. když napíšete servis mobilů na mapě se vám ukážou ... Ale jak říkám pokud se jedná o levnější model tak bych asi rovnou koupil nový jelikož servis si vezme tak 800 a víc za hodinu práce + to co tomu je .. a tu práci zaplatíte i když vám to neopraví PS: Možná to bude divné ,ale zkusil bych i ten konektor vyčistit třeba kartáčkem na zuby... Můžou být zaoxidované kontakty .. doplněno 01.10.23 21:57: A nebo mohla odejít i baterie ,ale to se mě snad ještě za těch "pár " let nikdy u žádného tel nestalo kór u značkových tel.
Dekuju za rady. Jeste jsem zapomnel,ze vsechny dobijecky jsou z datartu,ale pred casem u te prvni bylo na displeji info,ze neni neco jako znackova,radsi jsem koupil novou a za mesic uz se mobil nenabiji. Asi ten konektor. Zvazim koupi noveho. Nejdriv ti vycistim.
že není originální nabíječka zase až tak nevadí ... Nabíjet by měla i tak ,jen možná ne tak rychle ... Jinak zkuste i jiný kabel jak píše kolega může být někde přežvýknut ... Mě třeba na el. kartáčku na zuby taky nechtělo nabíjet ,jen s určitým kabelem s jiným mě to nešlo a nebo jsem s ním různé vyklat v tom konektoru USB a občas se chytl i jiný kabel ,ale čím to bylo už nevím ,každopádně mě také ale za měsíc kartáček odešel do věčných lovišť .. Ale to bylo po záruční době takže jsem to Neřešil ... A navíc fungoval čím dál tím méně času takže to bylo asi spíše něco ve vnitř ...
Mám Samsung Galaxy A5 z roku 2017. Manželka ho používala denně jako pracovní v práci jako čtečku. V nabíječce noc co noc neustále na sto procent. Baterka stále drží, žádný problém. Také vysloužilý tablet Galaxy je jako nový ale ten moc nepoužívala.
o tom ,že může zdechnout jsem nic nepsal ... A baterie mě za celý život nikdy neumřela ani nebouchla a podobně ... Pokud vám někdy umřela tak asi nebyla originální ... Dále nikoho ani neznám komu umřela ... Co píšu je pravda a ověřená věc ...
Mně občas Samsung odmítá nabíjet, když je vlhký konektor,ale vždy vyskočí hláška. Pokud ho vypnu,tak nabít jde. Vozím ho v dresu a občas zmoknu nebo pot.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.