Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení z Gmailu

Od: lada48® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám telefon Xiaomi Redmi Note 7 a chci ho dát do továrního nastavení, abych ho mohla někomu dát nebo prodat. Slyšela jsem, že před tím se musím odhlásit z Google účtu a Gmailu. Ale nemohu přijít na to, jak to udělat. Nikde to tam nemůžu najít. Prosím poraďte, jak to udělat. Ještě mi napište, na co si dát pozor, aby zůstal telefon čistý. Všechny aplikace, co jsem si tam postahovala, jsem odinstalovala. Vše jsem prošla a vymazala. Děkuji za radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Z google

Přejděte do svého účtu Google. Na navigačním panelu vlevo klikněte na Zabezpečení. Na panelu Vaše zařízení vyberte Spravovat zařízení. Odhlásit se.

hodnocení

0x
pokud telefon zformatujete tak není třeba nic odhlašovat protože se "vše " smaže ...
I když vše vlastně ne ,ono to tam zůstane pořád akorát člověk co tomu nerozumí to nikdy neuvidí (ten co tomu rozumí se tam dívat nebude protože počítám s tím ,že nejste pro nikoho zajímavá) ...
Respektive buďte v klidu ,dejte do továrního nastavení a bude to "čisté" ... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]