Dobrý den, na telefonu se mi nějakou dobu, vždy když mám sluchátka objevuje i jiný znak. Nejdříve to jsou klasická sluchátka a poté s takovým tím mikrofonem (sluchátka mám bez mikrofonu, klasická, drátová). Navíc kvůli tomu mobil blbne, přepíná se mi hlasitost, pouští se mi samovolně písničky... nevím, co s tím dělat. Někdo nějakou zkušenost? Či radu?
Napiš typ sluchátek, my za tebe zkusíme vyhledat recenze(možná každý druhý bude uvádět že to jsou šunty od větnamců). Jak uvádí kolega-nejdřív zkusit restartovat telefon a aktualizovat ho+vyčistit/optimalizovat, pokud se nic nezmění, tak reklamace sluchátek.
Nejspíš se vám ožvýkal korybut. Tedy ne korybut, ale kontakty v zásuvce pro sluchátka. Kontakt pro mikrofon/tlačítko a zem má být u vašich sluchátek vyzkratován jackem, ale je omačkaný a zlobí. Možná by dočasně pomohlo opatrné napružení dvou krajních kontaktů zásuvky jehlou, ale nejspehlivější je výměna konektoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.