Nejste přihlášen/a.
Lze nějak na moderním fotoparátu (bez/)zrcalovky značky nikon posílat obrázky přes Wifi (802.11) do zařízení v domácí síti? Přes nějaký protokol sdílení souborů (CIFS=S(a)MB(a) / rsync / NFS / Apple )
Tak jako níže. Logicky z toho vyplývá podmínka , že fotoaparát se připojuje k již existující wifině. Ne že on vytvoří AP.
Umí to můj 8 let starý jiný foťák (a trhám si hlavu že jsem to na něm neobjevil od začátku.). Zadám SSID domácí wifi, IP adresu (teoreticky i ne jen po lokální síti, ale i po internetu, ale nezkoušel jsem) a název "sdílené složky" a obrázky se přenesou
řešení přes nějakou mobilní aplikaci nepřipadá v úvahu.
Pokud se tajný moderní fotoaparát umí připojit k domácí síti (je jedno jak) a má povoleno sdílení souborů, tak by je mělo stejně vybavené další tajné zařízení v domácí síti vidět a pokud disponuje odpovídající schopností obsah zkopírovat / uložit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.