Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slušný tlačítkový telefon

Od: nofoun odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

Dosluhuje mi stařičká Nokia 6303 classic a rád bych našel tlačítkovou náhradu, která má alespon trochu slušnější foták a nějaké to připojení na net.Nejlépe i wifi.Do oka mi padl

mobilni-telefony.heureka./...

Ale nemá moc pozitivní hodnocení, tak jestli se zde najde nějaký tlačítkový nadšenec, který má aktuální přehled :)

Předem dík.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tyler
hodnocení

0x
Napadá mě BlackBerry. Tento rok snad vyšel další jejich model, s klávesnicí!

BlackBerry telefony bych nenazval jako tlačítkové, ale spíše dotykové s hadwarovou klávesnicí. Pokud někdo hledá tlačítkový telefon, chce ho tlačítky ovládat.

Navíc bych rád viděl ten letošní model od BlackBerry a kde ho u nás koupit ;)

tyler
Fakt že jo, máte pravdu! Nechal jsem se zmást titulkem článku z roku 2021. Takže poslední model je 2021 a ten je teda obří, o tom žádná.
Díky za reakci, takto bych nejspíš dlouho žil v mylné domněnce.

nofoun
hodnocení

Děkuji za první tipy, ale ještě jsem zapoměl napsat aby měl nějaký rozumný rozměr...a i cenu.

tyler
Nemáte zač, byl to přeci jen výstřel na slepo.
Nicméně co ušetřit čas i ostatním a trochu blíže specifikovat, co vlastně chcete?
Má to tedy být moderní, avšak "hloupý" telefon ovládaný tlačítky - nikoli tedy dotykově?
Klávesnice qwertz/y, nebo klasika jako nokia 3310?

nofoun
hodnocení

Něco ve stylu toho telefonu co jsem sem dával odkaz, at již rozměrově i funkcemi...Ale aby z něj byly uživatelé více nadšeni, u tohoto aparátu to tak moc nevypadá.Možná podobný od známějšího výrobce?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]