Nejste přihlášen/a.
A takto se mi to stalo již vícekrát ve městech i mimo.
Mě se to občas taky stávalo, dokonce i v autě jelo více lidí a dva z nich měli Waze, oba jinou cestou přes město..
Osobně nejsem spokojen s Waze, ale určitě je to dobrá navigace. Někdy.
Když nás jede více, každý zapne jinou navigaci, tak ukazují jinaka jinudy, ale vždy s dojezdem do cíle...
Waze používá přiš mnoho lidí, tedy už to není ani tak osobní navigace, jako koordinátor dopravy. Tedy se často děje, že vám nutí pro vás osobně méně výhodnou variantu, která je ale v zájmu plynulosti dopravy většiny.
Zajímavé je, že v tomto zájmu zcela bez začervenání se umí i lhát. Když mi mezi možnostmi nabízít třeba až jako třetí trasu, po které "nechce" abych jel, ukazuje mi u ní třeba 35 minut. Jakmile na ni najedu, najednou je z toho 31 minut a čas příjezdu stále snižuje.
Já tedy podle Waze jezdím už leta a dosud jsem jej chválil. Je ale pravdou, že v poslední době si nějak neví rady s trasou Olomouc - Polička - kdy mě to jednou hnalo dokonce někudy přes Boskovice, Kunštát a pod. Přiště jsem to jel klasicky po dálnici na Mohelnici a byl jsem proti Waze o skoro půlhodinu rychlejší.
Stejě tak si neví rady s aktuálním rozoraným úsekem za Hřebčí, kdy se jezdí přes Koclířov a nahoru jednosměrem. . Taky se pokouší vymýšlet nějaký nesmyslný trasy.
Možná se pletu, aly vypadá to, že se nějaký ,,vodborník´´ drbal v editaci map. Waze totiž umožňuje i uživatelské editace a holt to pravděpodobně někdo nezvládl. Protože ldlouhý léta to fungovalo naprosto bezchybně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.