Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká napětí jsou na výstupu řídící jednotky elektrokoloběžky?

Od: bohumil® odpovědí: 2 změna:

Nemáte někdo údaje, jaká mají být jednotlivá napětí na pěti pinech konektru vývodu řídící jednotky elktrokoloběžky Xiaomi M365 k ovládacímu displeji? Případně i zapojení jejího výstupu a propojení s ovládacím displejem i kolečkem- motorem? Dík za reakce.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nechcete raději napsat, jaký je s koloběžkou problém? Hlásila nějakou chybu? Tahle je děsně rozšířená, díly jsou za pusu a každá závada se už před vámi stovkm uživatelů stala. Bude tam nejspíš 3,3 V nebo 5 V.
hodnocení

Takže koloběžka občas přestala fungovat, nešla vůbec zapnout, nebo se během jízdy vypnula, případně i jela naplno, i když byl regulátor-alcelerátor v nule. Chybu ale žádnou nehlásila, pouze se někdy ukázal červený klíč (identifikace oprava). Po chvíli a několika stiscích tlačítka někdy opět naskočila, nebo i ne. Navíc byla nakonec "napadena" našimi štěňaty, která jí překousala kablíky jak do displeje, tak k motoru (kolečku). Tyto jsem tedy kablíky popropojoval, chvíli opět fungovala jako předtím (občas nefungovala-nešla zapnout, nebo jela furt). Při pokusech o zjištění konkrétní této příčiny (kontrola baterie, spoje v konektorech, vlhkost) nebyla zjištěna zjevná příčina. Baterie v pořádku (po nabití cca 40V), spoje konektorů rozpojeny a prostříknuty kontaktolem. Ale nakonec došlo až ke stavu, kdy už nereaguje na nic, zapnout nejde vůbec. Takže chci ještě "prozvonit" opravené vodiče v kabelech (nutné odpojení displeje). Při kontrole napájecích napětí na pinech odpojeného konektoru, z řídící jednotky do displeje, naměřím občas různé hodnoty a tak "jsem z toho jelen".*zmateny* Pokud máte nějaké informace, případně odkazy na nějaká vlákna, řešících tuto problematiku, budu rád. Na YT jsem už rovněž koukal, ovšem zde jsem nic konkrétního nezjistil. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]