Nejste přihlášen/a.
doplněno 18.09.23 20:03: Tak na základě ještě dalších konzultací mi bylo potvrzeno, že jde o spoj nerozebiratelný. Takže bude nutné odpájet. Ovšem mám obavy s velmi jemnými spoji, abych nepoškodil stávající elektroniku displeje a její napojení. Bezpečnější bude asi střihnout kablík a pak provést propojení na kablík dál. Jde mi o ten 5.ti žilový kablík mezi displejem v řídítkách a řídící jednotkou v nášlapné části koloběžky. Prostoru je dost. Díky všem.
1x
Je to něco tohoto typu: gme.cz/... takže nerozebíratelný. Dost často se to používá, někdy i na obou koncích kabelu (takže desky nejdou rozpojit).
Takže bude potřeba odsávačka cínu a opatrně odsát. Nebo ufiknout, jak píšete, to bude možná lepší.
0x
Tak hodně takových konektorů jsem prošel ale žeby výrobce dal konektory na pevno je málo pravděpodobné.Ty konektory jsou trochu rozmazané ale mám podezření že ta vrchní část s těmy kabely je větší.Některé konektory mívají takové pojistky které se musí zmáčknout nebo oddálit.Nechápu jak by se měnil jednoduše panel i s kabelama.Alevšechno je možné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.