Nejste přihlášen/a.
Při opravě elektrokoloběžky Xiaomi M365 bych potřeboval odpojit 5 - ti žilový kablík, propojující displej na řídítkách, s řidící jednotkou v nášlapné části. Na tomto displeji jsou tyto konektory dva, jeden sedmikolíkový a druhý pětikolíkový. Displej jsem demontoval, ale při pokusech o stažení toho kablíku, z připojení na displej, se mi zdá, že je spoj nerozebiratelný i když mi to připadá nesmyslné. Ale nechci displej a připojení poškodit a tak se ptám, zda jste to již někdo neřešil a nemáte někdo s tímto zkušenost. Fotku sice nyní nemám, ale přikládám video z YT, s opravou u této koloběžky, kde je ten 7 mi kolíkový konektor viditelný přesně na 1 minutě a 19 sec., pod tím ukazovákem ravé ruky. Nejde o ty konektory demotnované po sejmutí té gumové krytky (propojení na ragulátor akcelerace). Dík za reakce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.