Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Prosím o radu. Chci si koupit nový mobilní telefon. Mám už třetí Xiaomi, byla jsem s nimi spokojená, a tak bych chtěla nový stejné značky. (nechce se mi učit něco nového) Chci, aby měl dobrý foťák a chtěla bych s ním platit, protože mě nebaví pořád honit karty. Vybrala jsem si tento Xiaomi Redmi Note/... . Má pěkný foťák ale nemá NFC. Má jen Google Pay. Je to rovnocenné s NFC? Budu moc tam zadat číslo karty a platit všude telefonem? Asi hloupá otázka, moc tomu nerozumím - senior. Nebo poraďte jiný telefon této značky. Děkuji
Původně jsem si vybrala tento Xiaomi Redmi Note/... má pěkný foťák, NFC, ale nemá spoustu jiných důležitých věcí. Něco by se tam dalo stáhnout z Obchodu play. Ale nemá internetový prohlížeč, emailový prohlížeč. Rozpočet počítala jsem asi do šesti tisíc.
Co byste říkal tomuto? Xiaomi Redmi Note/... nebude moc pomalý?
Když to má pěkný foťák, tak nemá NFC. Nechci to na hry ani na poslech rádia nebo písniček. Chci hlavně na focení a placení.
Na ten jsem koukala, ten se mi moc líbí, ale když jsem se podívala na Heurece do specifikace, tak jediné co nemá je NFC. Kde bych se po pravdě dozvěděla jestli NFC má a nebo ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.