Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám upgradovat?

Od: alobercz odpovědí: 2 změna:
Dobrý den
Chtěl jsem se zeptat jestli se vyplatí upgrade z iPhone 13 na iPhone 15 Pro. Další rok chci hodně cestovat a tak jsem chtěl i pořádný fotoaparát.. akorát mi bylo řečeno, že prý pokud s tím jako uplně profi neumím tak mi stačí nějaký obyč.. ale idk.. pak jsem viděl porovnání fotek z iPhonu 15/14 Pro a Canonem a musím říct, že to bylo uplně mega :D takže nevím.. vyplatí se to? Hlavně má 15 pro lepší specifikace.. ale je to důvod pro upgrade? Proto se ptám zde :D

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kdo o focení nic neví, tomu stačí cokoli, protože ani kvalitní fotku nepozná ( obsah a kompozice). Fotografování má své zásady a zákonitosti.

hodnocení

0x

zdravím,

15 bych nekupoval není to takový velká evolouce/revoluce snad až USB C koupil bych 14

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]