Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BEKO - napustí trochu vody, proběhne program a vypustí vodu, nádobí je špinavé

Od: kulda1981 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den!

Mám myčku BEKO DFN26420W, je stará 3 roky a doteď fungovala perfektně. Teď, aniž by hlásila jakoukoli chybu, nefunguje, i když na první pohled vypadá, že vše proběhlo jak má. Když zapnu jakýkoli program, napustí trochu vody, ale asi ne triskama. Zkoušla jsem dávat misku nahoru i dolů a vždy byla suchá. Pak přestane napouštět, je úplně tichá, proběhne program (občas vydá zvuk vypouštění vody, ale jiný zvuk ne), vypustí vodu a vypne se. Myčka má vodu vypuštěnou, ale je studená, přestože vypadalo, že program proběhl. I při programu oplach se napustilo trochu vody, čas uběhl a zase se voda vypustila. Zkoušela jsem i myčku odpojit od elektriky, ale žádná změna

Děkuji za jakoukoli radu

Jitka K.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mohlo by to být čerpadlo, ale klidně i cokoliv jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]