Nejste přihlášen/a.
Chci si na domovskou obrazovku přidat "ovládání zařízení", abych nemusel tlf vypínat tlačítkem na boku, ale ťuknutím na ikonku jak jsem zvyklý z minulého tlf. Ale pložka je neaktivní, neví někdo proč?
@ben: ne, pořád je to neaktivní. Já jen chtěl říct, že je vidět, že máte s problematikou praktické zkušenosti. Problém je zřejmě zavrtán někde hlouběji.
Teď jsem nad tim chvíli bádal a zjistil, že je to ovládání zařízení přes služby nějakého "providera", což mám samozřejmě vypnuté. No dobře, tak otázka jinak:
Jak vypínat mobil (jenom zhasnutí obrazovky, ne totál odlogovat) ikonkou na ploše domovské obrazovky?
Je to prostě pohodlnější, než mačkat, zapnutí samozřejmě mačkám + otiskuji prst.
Anroid 12
Tohle jsem nikdy nezkoušel ale jde mi zapnout zamknutím dvojklikem na stavovou lištu (ať je srolovaná nebo ne) a funguje to kdekoliv, ne jenom na ploše (Nastavení -> displej -> rozšířená ->klepnutím uspat (já mám 11 možná to bude jinde)). Pak sem ještě našel možnost uspat dvojitým poklepáním na prázdné místo na ploše ale nevím jestli je to má jen samsung, já to tam nemám.
>ovládání zařízení přes služby nějakého "providera", což mám samozřejmě vypnuté.
Nevíš o co přicházíš, třeba KDE-connect je úplné požehnání, má sice pár otravných vlastností ale už bych bez něho být nechtěl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.