Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hdmi2 výchozí program

Od: monca* odpovědí: 2 změna:
Ahoj jen mě zajímá zda na televizi hisence jde nastavit HDMI2 program jako výchozí, používáme TV O2 a máme to zapojené právě do HDMI2, a vždy když zapnu TV musím to přepnout z TV na HDMI2, a a mě zajímá zda to jde nastavit abych to přepínan nemusela, popřípadě jak děkuji .

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

1x

Pokud se to spuštění vstupu HDMI 2 dá nastavit v Nastavení(menu) televize, tak ano. Používám televizor Asus z roku 2010 jako monitor k počítači a ten spustit rovnou HDMI vstupy už umí(pamatuje si to). Napiš typ televize nebo sem přidej foto výrobního štítku telky, dá se to případně v elektronickém Návodu na internetu dohledat.

hodnocení

1x

HDMI není program, ale port. Já mám celkem novou televizi TCL, která to také neumí, před tím jsem měl řadu let Samsung a ta to uměla. Např. když jsem spustil DVD přehrávač, tak rovnou obraz naběhl. U této to musím ručně přepnout i když je o mnoho let novější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]