Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Joyetech Ego Aio Ast Pod

Od: vaper odpovědí: 2 změna:

Ahoj, koupil jsem si na zkoušku jednoduchou levnou elektronickou cigaretu Joyetech Ego Aio Ast Pod a měl bych dva dotazy na Vás, kteří máte s touto cigaretou osobní zkušenosti.
1) výrobce uvádí, že cartridge vydrží zhruba 20 naplnění. Jaké jsou Vaše reálné zkušenosti? Je mi jasné, že záleží na náplních i způsobu kouření, ale chtěl bych si udělat reálný "obrázek" o výdrži cartridgí.
2) jak se nejčastěji u těchto konkrétních cartridgí projevuje, že mají "své za sebou"? Spálí se spirálka nebo začne mít vdechovaná pára pachuť připáleniny? Stalo se Vám, že třeba cartridge fungovala ještě normálně, ale začala protékat dolů do cigarety?
Moc Vám děkuji za Vaše postřehy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Sice nemám zkušenost z touhle tou ecigaretou, ale je to nějak tak jak popisujete. Může se spálit spirálka ale většinou vám přestane chutnat (cítit spálenina atd..)
Protékat vám může i úplně nová, proto je zavhodno ji sem tam kontrolovat.
doplněno 09.09.23 20:06: Jen doplním.
Já používám na cesty a do práce Oxvu XSlim V2 a měním co cca..10-14 dní, záleží kolik vykouřím

re4zon
hodnocení

0x
1) Kolik vydrzi naplneni nez se zacne pripalovat zalezi u vsech cigaret na temz, co tam lijes za liquid a jak husty a jak moc se ti dostava dovnitr bordel pres naustek / sani. 2. Kdyz prestavas citit prichut, je nejvyssi cas na vymenu. Lepsi je kontrolovat pohledem a jakmile neni vata ciste bila a spiralka zacne tmavnout, uz kouris bordel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]