Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalá wi-fi

Od: marf® odpovědí: 6 změna:
Poslední dobou mám na telefonu (Android) hrozně pomalou Wi-Fi, ale datové připojení funguje dobře. Wi-Fi u jiných pristrojů funguje také dobře, takže předpokládám že problém bude někde v tom mobilu. Zkoušel jsem snad všechno možné nastavení, ale moc se toho v mobilu ohledně WiFi nastavovat nedá. Chtěl bych se ale vyvarovat továrníků nastavení. Nevíte někdo kde by mohl být problém?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ka
hodnocení

1x

Zkoušels to na více sítích?

hodnocení

Ano i na jiných wifi to jede pomalu.

vibe2*

To je vlastnost WiFi.

Datové připojení telefonu se připojuje někam úplně jinam, než WiFi v domácí síti.

Co když uděláte na telefonu hotspot?

ka
hodnocení

0x

Pokud nejde restartovat nastavení WIFI, tak bych udělal ten tovární reset.

Přípaně zkusit nejdřív nouzový režim, pokud telefon umí.

Taky odstranit všechny záznamy sítí, ale to je asi jen zoufalý pokus.

Taky třeba monitoring připojení, jestli nějaká aplikace nevyžírá data.

A není jasné, jak moc je to nyní pomalé.

lmgify
hodnocení

0x

Nemáš mobil v nějakém pouzdru? Připojuješ se ve správném standardu (g/n/a/...)? Není mobil blízko nějakých kovových předmětů (prstýnek na ruce, kterou ho držíš, náramek na zápěstí, velký kovový znak anarchie na řetězu kolem krku*smich* atd.)

Jinak mě napadá, že tomu nějak vyhnila uvnitř anténa na Wi-Fi.

jirkaqwe
hodnocení

0x
1) restartujte wifi router - stačí vytažení z el. zásuvky, příp. Aktualizujte firmware routeru, aktualizujte system telefonu
2) v mobilu přejděte do wifi
A u Vaši wifi klikněte na ozubené kolo u Vaší sítě a vymažte ji
3) znovu se připojte mobilem k Vaší wifi
4) pokud to nezabere změňte heslo na Vaší wifi a znovu se přihlašte k wifi- to zabírá hlavně na levný čínský mobily

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]