Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová sluchátka

Od: oldasek® odpovědí: 6 změna:

Lze tato sluchátka použít i při sledování televize či rozhlasu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Jaká sluchátka? Pokud jsou přes Bluetooth, tak budou fungovat jen se zařízeními, která umí přes Bluetooth vysílat zvuk. Mobily ano, notebooky převážně ano, nové televize taktéž převážně ano, rádia prakticky vůbec.

hodnocení

0x
Většinu bezdrátových sluchátek lze použít k poslechu TV i rozhlasu, pokud je tv nebo ra k tomu uzpůsobeno, tedy obecná odpověď na obecnou otázku...
Já třeba u TV Sony Bravia KD-43X72K mám po připojení BT sluchátek i věže zvuk zpožděný o cca 0,5 sekundy a takto prakticky nejde TV sledovat. V menu TV jsem nastavení tohoto zpoždění nenašel.

hodnocení

0x
tomkk@ Zvuk televizoru nesouhlasí se zobrazovaným obrazem (potíže se synchronizací hlasu)
Možnost 1: Stiskněte a držte zelené tlačítko napájení na dálkovém ovladači televizoru, dokud se televizor nerestartuje.
Pokud nemáte nainstalovanou aplikaci Tune-in, a přesto se s tímto problémem setkáváte, proveďte každopádně měkký restart.
Odsud sony.cz/...
možná pomůže, případně nejnovější firmware..
doplněno 05.09.23 21:01: Další možnost
helpguide.sony.net/...
doplněno 05.09.23 21:03: A ještě zde
helpguide.sony.net/...
Teorie a praxe zpoždění zvuku
techarena.cz/...
TV máme cca měsíc, FW je z jara 2022 a stále při testu aktualizace hrdě hlásí, že je aktuální. Už to, že přes rok starý FW androidí značkovè TV není aktualizován, mi přijde velmi podivné. Restart nepomohl. Myslel jsem, že se Sony nešlápnu vedle, ale je s ní hromada problémů, už jsem s tím strávil hodiny a hodiny, ten BT je z těch měně kritických problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]