Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smart TV TCL - ideální prohlížeč na přehrávání online filmů?

Od: luciexy odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
mám televizi TCL 43P635 a mám s ní jeden velký problém - nejdou mi na ní přehrávat filmy online.
Respektive film se načte, ale po pár vteřinách (někdy minutách) sledování se prohlížeč prostě vypne a televize se přepne do hlavního menu.
A to mi dělá u online filmů každý prohlížeč, který jsem zatím vyzkoušela. Ten předinstalovaný i ty, které jsem si stáhla z Google obchodu.
Nevím, zda je to televizí nebo webovým prohlížečem. Jakákoliv videa na YouTube (i filmy) jdou přehrát úplně bez problémů.
Potíže jsou akorát s online filmy.
Tohle se mi děje u všech webových stránek, které obsahují online filmy zdarma ke shlédnutí.
Např. mám oblíbené stránky s filmy a seriály bombuj.si a na televizi mých rodičů (Samsung, model nevím) jdou filmy z těchto stránek přehrávat úplně bez problémů. Ale na mojí televizi to prostě padá
Pro představu mám tyto prohlížeče:
BrowseHere, TV BRO, Sheva TV Browser a Browser (jmenuje se prostě jen "Browser" a má černé logo s bílým nápisem "BROWSER" a červenou značku zákazu - jako adblock)
Nevíte prosím někdo, čím to je?
Měli jste nebo máte s televizí TCL a filmy stejný problém?
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Mam tcl tv a podobne pofiderni servery ke sledovani filmu nepouzivam. Kdyz uz, tak vod nebo prehravam filmy z NAS. Nicmene jako prvni bych vyzkousel normalni prohlizec, treba Opera, Firefox nebo Dolphin. To cos popsala rozhodne nebudou poradne prohlizece. Kdyby zadny normalni nebyl na Play, stahnul bych si apk a nainstaloval bokem.
kmet

To nebude Android jako v telefonu, tenhle je určený pro televize a má jiné aplikace.

luciexy
hodnocení

Přesně tak... Já už se snažila stáhnout třeba Chrome nebo Operu, ale to na televizi nejde, Google obchod to nemá v nabídce pro TV :(
re4zon
To zrovna mne fakt nemusis vysvetlovat. Proc myslis, ze jsem psal tu posledni vetu? Ze neni aplikace urcena pro dane zarizeni znamena jen to, ze ji nikdo mozna netestoval a nezarucuje optimalni funkcnost. Muze fungovat a nemusi a u prohlizece jsem si temer jisty, ze fungovat bude, jen ovladani a layout nemusi byt idealni. Firefox bude urcite stabilnejsi nez prohlizece sice urcene pro tv, nicmene jinak slabe. A jiny prohlizec je prvni krok pro vyzkouseni, ne nutne funkcni reseni. P rady tcl maji slabsi HW, takze to taky muze skoncit na tom, ze je malo pameti a zadny prohlizec nezvladne korektne uvolnovat cache.
re4zon
@luciexy zvladnes na apkmirror.com najit apk soubor firefoxu a nainstalovat ho na tv, nebo chces detailni postup?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]