Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupila jsem si otevírací dvířka pro slepice s časovačem i pro ruční ovládání. Asi po 1 měs. (display svítí) se nezobrazují číslice na display, tudíž nelze naprogramovat čas otevírání a zavírání. Jinak dvířka na manuál fungují, dokonce se sami otevírají a zavíraji podle "nějakého času" předtím nastaveného, který ovšem nevidím . Nevěděli by jste prosím, o jakou chybnou součástku by se mohlo jednat? Nerada bych je vyhodila. Děkuji a přeji pěkný den Eva P.
V příloze posílám: 1foto - foceno z webu (jak to má vypadat), 2foto - jak to mám já
1. Po záruce?
2. Vypnuto ze zásuvky na pár minut a znovu zapnuto? Výsledek?
Vypadá to jen na problém se zobrazením, když to funguje, pouze není možno zobrazit číselně..
1. Možná, že Čínské zboží má záruku, ale posílat zpět nic nebudu.
2. Dvířka fungují na 3 AA baterie. Výměna nepomohla problém vyřešit.
Ano, problém se zobrazením je, na to jsem se právě ptala ...
Jedině hledat "kutila", kterého to baví a možná opraví...za "hubičku"...nebo vyhodit... a koupit nové.
Na dálku nikdo neopraví; a bez měření není vědění...
Jedná se o tento typ? Na Allegro trochu dražší, Nebo...
Tady bez displeje, ovládáno pouze "světlem", ráno otevře, večer zavře. A ty vaše máte časově jak nastaveno? Nevyhoví po celý rok? Nechat nastavené, tak jak jsou...
Displej "nesvítí" vůbec (slovem nesvítí mám na mysli, že nejsou vidět segmenty, ne to osvětlení, to je separátně, to neni součást displeje), takže bych se zaměřil na spojení destičky s displejem. To bývá buď vodivou gumou nebo přilepeným páskovým vodičem. To první se opraví snadno (většinou stačí vyčistit a pořádně usadit), to druhé je bez speciálních pomůcek (vodivé lepidlo) neproveditelné.
Záleží, jak si chcete hrát, a nakolik se to dá rozebrat. Protože rozebrat, vyčistit a znova složit je asi to jediné, co se v takové situci dá udělat.
Sehnala jsem IT-áka, rozebral, na destičce vše prý vpořádku (přiletováno(?), jen to pravděpod. mohl být jeden segment, ale bohužel vše bylo bez čísel, tudíž náhradní nelze sehnat. Buď po vyndání baterií (vynulováno) zkusíme poslepu nastavit čas (podle videa na Aliexpressu) nebo používat jen manuálně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.