Objednala jsem si tuhle nabíječku abych nabila notebook. Nabíjí jenom telefon.. jak to udělat aby nabíjela PC? Už jsem vážně v koncích. Mám na nabíjení tenhle kabel, je céčkový, nevím v čem je problém..
Problem je v kabelu. Na nabijeni NTB je 18W malo, potrebujete se pripojit do "zdirky" 60W, tedy kabel USB C<->USB C.
i
HP 90W,Lenovo a DELL 65W,Asus 33W a 45W - napsáno na orig.nabíječkách.
Pak tady mám ještě jednu univerzál se sedmi nádstavci a ta má psáno 48W a umí dokonce i DELL - tam býval někdy s neorigo nabíječkama problém.
Myslím,že 18W bude i na noc málo.Spíš než se připojit do 60W ( jak víš že zrovna 60W? ) by to chtělo koupit správnou - třeba i neorigo. - nabíječku pro ten daný záhadný a utajený model NB.
To mi povez v cem je problem proc jsi objednala novou nabijecku? Jaky notebook se nabiji z USB-A do USB-C - jak mas kabel? To jde? Jak jsi nabijela doted? Taky myslim at uz mas cokoliv, ze potrebujes USB-C na USB-C Anebo zkus tenhle nouzovy trik: notebook vypni, zavri a pres noc nech nabijet ze zdirky 18W, neco by se prece jen mohlo pomalu dobit. A kdyz uz bude nabity na 100% tak pujde i zapnout i se bude dobijet (protoze na bezny provoz NTB 20W staci). Mozna…
i
Napájení 45 W pomocí USB-C má namátkou Chromebook Lenovo.Teď je otázka čemu tazatelka říká notebook.
Dotaz stojí na oznámení modrlu notebooku a taky zda do haky zdirky to strká . Notebook vůbec nemusi umet se nabijet skrz usbc Notebook pokud umi, treba be orrs vsechny porty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.