Zdravím, pořídila jsem si nový telefon Samsung A34. Chci ho nabít na powerbance (Niceboy 20.000 mAh). Normálně do strany na nabíjení zařízení připojím kabel (céčkový), ale mobil začne nabíjet powerbanku, ne naopak.(Ano, vkládám kabel do správné strany, jinam to ani nejde) V nastavení telefonu mi nejde měnit role hostitele, aby to šlo navolit v něm a já to mohla nějak změnit. Nevíte prosím, co s tím?
Nemáte pomýlený vstup s výstupom? Osobne si myslím že na powerbanke usb typC je vstup pre nabitie powerbanky. Ak chcete použiť nabíjanie telefónu, tak do powerbanky zasunúť usb rozhranie a z neho buď microUSB alebo typ C do telefónu. Dajte foto video niečo čoho sa odchytiť. Prípadne skontrolujte či je powerbanke nabitá. Možno že keď ma telefón väčšiu napacitu plnosť nabitia ako powerbanka, tak to robí opačný efekt. Netuším
ml1
Na powerbankách bývá to C obousměrné a z toho plynou ty zmatky, když se to připojí do něčeho, co je taky obousměrné, nebo se třeba spojí dvě powerbanky tím céčkem.
kristyna*
Vyřešila jsem nakonec půjčením kabelu se zakončením USB, nakonec to tak funguje, ač mě mrzí, že musím dokoupit další kabel. Každopádně ne, všechno jsem dělala jako vždy s předchozí telefonem + jsem se v této situaci i poradila s návodem, nic nepomohlo. Úplně blbá zase nejsem, abych to strkala do jiné díry . Powerbanka má za strany nabíjení sebe a z horní strany vstupy pro telefony. Je to jasně rozdělené. Nejspíš byl problém v tom, že powerbanku mám skoro 5 let, takže nezažila typy kabelu C-C a neumí si s tím teď poradit. Holt změna kabelu je asi jediné řešení Díky všem
majcoo
Kábel nie je žiadna veľká položka a hlavne budete mať problém vyriešený
Tohle záleží na typu powernaky. U některých se pro změnu toku mačkalo nebo drželo tlačítko.
Jinak použití kabelu USB A->C to jistí. (A na straně powerbanky, C na straně telefonu.)
A u některých to prostě změnit nejde (mám jednu takovou, kterou když chci nabít z notebooku (při běhu ze síte, pochopitelně), musím použít právě tento fígl ovšem naopak).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.