Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze T-mobile - net do zásuvky- zesílit? repeater em?

Od: liburena odpovědí: 6 změna:

Operátor mi nabízí pevný net , ale obecně je na chalupě slabší kabelový (po starém telefonu)signál...

Net do zásuvky je skvělý, ale pro 2 NB někdy slabší .

díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x
Jak po kabelu slabší signál? Kdo to měřil?

liburena
hodnocení

0x

tmobile si to změřil...

dede
hodnocení

0x
Po telefonnich linkach nabizi xDSL pouze CETIN, at uz to koupite pres O2, Tmo nebo dalsich 15 preprodejcu!
Rozhoduje vzdalenost od DSLAMu.
Zadne zesileni neni mozne, pouze pouzit bonding (misto 2 dratu se pouziji 4), pokud vam 4 draty vedou do nemovitosti. Taky mohou koncit 5 metru pred pozemkem zejo :))
Bud uvedte adresu nebo si to vykomunikujte s prodejci (o2, tm, a dalsich 20).
liburena

díky , ale já jsem se ptal na posílení z internetu do zásuvky nějakým extenderem...zda to jde

dede
Do jake zasuvky proboha!
Bavite se o LAN, WLAN, XDSL? Proc se nezeptate toho, komu mesicne platite za internet, kdyz uz se neumite vymacknout? Proto ten zna vasi situaci lepe nez my.
Pripadne poslete fotku o co vam jde a fotku faktury, co mate za internet.

hodnocení

0x

Zalezi co chcete zesilit. Jestli jde o wifi signal v mistnostech tak pak ano lze pouzit repeater a nebo silnejsi router ktery je kabelem propojen s ap.

Pokud jde o zesileni kvality a rychlosti tak zalezi v jake lokaci se to presne nachazi a jaky tam je vysilac. Pokud je venku signal dobry, ale doma uz ne tak to lze vyresit GSM zesilovacem. Pokud je celkove spatny signal tak to nijak nezlepsite.

Jinak T-mobile nabizi max 20Mb/s u tohoto produktu pokud se nepletu takze pokud je vam to malo vice nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]