Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou kartu na tv programy

Od: andromeda* odpovědí: 5 změna:

zdar lidi kamarád má mnoho dobrých programů např:discavery science spektrum atd.

ale nevím kterou kartu si mám koupit.poradítemi lidi pls

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Já mám CS Link a jsem spokojen. Doporučuji.

zikjasa*
hodnocení

0x

To je právě ono rozhodování na jaký program se chci dívat tak podle toho se rozhodnu jakou kartu zvolím.Nedúležité taky není jakým způsobem budu pay-tv platit.

Tak na jaký programy se chceš dívat musíš vědět sám, s tím ti nikdo neporadí. Já když chci tak zaplatím převodem z účtu, jinak mě tech skoro 20 programů zadarmo bohatě stačí, jen občas si zaplatím 250,- Kč na měsíc a je jich přes 40 a stejně zdaleka na všechny nekoukám.

hodnocení

0x

Já mám Skylink a jsem taky spokojenej. Projdi si všechny nabídky, jaký programy a za jaký peníze nabízejí a pak budeš chytřejší.

Souhlasím. Jde hlavně o programy, které chcete sledovat. Já jsem spokojený s CS Linkem - vyhovuje mi jejich nabídka, nicméně pokud by mi šlo o příjem HD programů, tak bych volil Skylink. Zajímavá volba je v současnosti kupodivu UPC, která změnila vysílací družici, rozšířila nabídku, změnila cenovou politiku a nabízí slušnou nabídku SD i HD programů v relativně dobré kvalitě a za slušnou cenu - pokud využijete zvýhodněnou nabídku předplatného na rok dopředu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]