Nejste přihlášen/a.
zdar lidi kamarád má mnoho dobrých programů např:discavery science spektrum atd.
ale nevím kterou kartu si mám koupit.poradítemi lidi pls
To je právě ono rozhodování na jaký program se chci dívat tak podle toho se rozhodnu jakou kartu zvolím.Nedúležité taky není jakým způsobem budu pay-tv platit.
Já mám Skylink a jsem taky spokojenej. Projdi si všechny nabídky, jaký programy a za jaký peníze nabízejí a pak budeš chytřejší.
Souhlasím. Jde hlavně o programy, které chcete sledovat. Já jsem spokojený s CS Linkem - vyhovuje mi jejich nabídka, nicméně pokud by mi šlo o příjem HD programů, tak bych volil Skylink. Zajímavá volba je v současnosti kupodivu UPC, která změnila vysílací družici, rozšířila nabídku, změnila cenovou politiku a nabízí slušnou nabídku SD i HD programů v relativně dobré kvalitě a za slušnou cenu - pokud využijete zvýhodněnou nabídku předplatného na rok dopředu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.