Nejste přihlášen/a.
Ahoj,dědovi se rozbila kamera fotoaparátu v mobilu,má obyč Android za cca 2,5 tisíce. Jinak funguje.Kolik může tak stát oprava? Mám ho eventuálně odvézt prý do servisu.Naštěstí jsem nikdy mobil v servisu neměla,tak nemám se servisy zkušenost - samozřejmě z něj vyndám SIM, ale zůstanou tam aplikace,fotky atd.Dá se to nějak zabezpečit,aby ale technici mohli k fotaparátu?Dík
V současnosti se vyplatí vzhledem k životnosti servisovat výrobky zhruba od ceny 50 000,- Kč a výše. Levnější se vyhazují a místo toho se kupují nové. Tedy telefon zahoďte a kupte nový. Oprava možná je, bude však drahá a za chvíli na něm odejde zase něco jiného. Ve výsledku to bude nakonec dražší než nový stroj. Výrobky jsou obecně koncipovány na krátkou životnost, aby se točily peníze a bylo nutné neustále kupovat nové.
Viz třeba zde opravy-mobilu.cz/...
Počítal bych kolem 1000kč.. Což je podle mě lepší koupit telefon nový. Kdo to umí tak si to vymění sám a díl eventuelně objedná z číny za nějakých 10dolarů..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.