Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vařící kompresor

Od: paja odpovědí: 3 změna:
Ahojky všem, mám starší lednici a ráno byla na podlaze trocha vody, lednička svítí ale nemrazi. Pak sem si všiml že u kompresoru je nádobka plná a když sem ji částečně vyprázdnil lednička opět jede,ale kompresor je brutálně vařící a nevím zda li to je v pořádku . Lednička chladí a mrazí ale mám obavy s tím rozpáleným kompresorem
Vařící kompresor

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Voda v nádobě není příčinou, ale následkem nějaké poruchy. Otázkou tedy je, proč se lednice zastavila a odmrazila. Jinak kompresor může mít teplotu až 80°C. Na tom ruku neudržíte.

ben®
hodnocení

4x
Dobrý den, bude to v pořádku - když jsem měl lednici Calex, tak se vzadu dole na tom kompresoru nedala udržet ruka (když jsem ho utíral od prachu). Zdravím!
doplněno 27.08.23 20:12: Možná byla už hodně silná námraza na mrazáku a lednice si jen "automaticky ulevila".

mate59
hodnocení

1x

Ta voda by se měla stíhat odpařovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kompresor z lednice

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]