Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde nabít telefon

Od: lorenc odpovědí: 11 změna:

Zdravím.Mám asi dva roky telefon Dodge S 35,když ho připojím na nabíječku,sice se na displeji přesouvají kroužky(jako vždy při nabíjení)ale procenta nabití nepřibívají.Když se dívám v nastavení na baterii,tam se píše,že nabíječka zapojena,ale nabíjet nelze.Dá se s tím něco dělat,nebo telefon vyhodit?Díky za odpověď.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

2x

Nabíječka je originál? Pokud ano, bude nejpravděpodobněji špatná baterie(nové do těchto telefonů nebývají drahé). Zkus mobil(baterii) nabíjet i z počítače nebo notebooku, ne jen z nabíječky.

lorenc
hodnocení

Zkoušel jsem 3 nabíječky,jedna origo.Že to píše nabíječka připojena,nabíjet nelze.

olinl

Zkus ještě RESTART telefonu, může být seklá aplikace nabíjení nebo vyjmout baterii (pokud to jde) a opět ji vložit zpět a zkusit dát nabíjet(špatný kontakt).

hodnocení

1x

Vyměnit baterii.

hodnocení

0x
Zkus restart telefonu.

hodnocení

0x
Není vlhký port nabíjení? Zkus nabít při vypnutém tel.
lorenc
hodnocení

Včera jsem z telefonu vyjmul SIM i paměťovou kartu a telefon jsem normálně nabil.Je možné,že ať jedna nebo druhá může ovlivnit nabíjení?Zkusím telefon aspoň částečně nějak vybít a znovu nabít.Jinak v servisu(MobilMax) mě řekli,že na baterii z Číny bych čekal 2 měs. ,cena + výměna 2 tk.

Jednou jsem si koupil baterii na alíku a byla snad horší než ta stará. To si dva tři tisíce příhoď na nový, pokud nepůjde.
lorenc
hodnocení

Včera jsem částečně vybil a nabít se také podařilo.Když to půjde i s těma kartama,telefonu dám ještě poslední šanci.

rumburak
hodnocení

0x
Jestli mas usb C tak kabel zkus otočit a zasunout do telefonu, pokud není poškozený.

residokuscz
hodnocení

0x
Asi máš nejlepší koupit si něco nového, osobně doporučuji nějaké Xiaomi Redmi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]