Nejste přihlášen/a.
Klasické offline navigace typu Mio, TomTom a pod jsou podle mě stejným reliktem minulosti, jako třeba kazetový magnetofon. Ano, i ten hraje a je použitelný i dnes, ale jsou jiná zařízení, která jsou menší, lepší a lépe funkční.
Takže - jak jsem už psal, najezdím měsíčně spousty km, z prvních navigací, které před lety přišly na trh jsem byl skutečně nadšený, najezdil jsem podle nich statisíce kilometrů. Ale i když mnohé firmy slibují ,,doživotní´´ aktualizace map, tak třeba u Mio jsem pochopil, že jednotkou doživotnosti je tak 5 let, po kterých tato fce přestala fungovat. Ale i tak, tato kategorie navigací byla z mého pohledu zcela vytlačena on-line navigačními aplikacemi.
Samozřejmě, můžete si na to pořídit druhý telefon, ale nějak mi uniká smysl podobného počinu. Já jezdím podle služebního mobilu, což není žádný výkřik moderní techniky ( Samsung Galaxy Xcover 4 ) ale pro navigaci je naprosto dostačující.
Jak jsem psal v jiném vláknui, jezdím už leta podle Waze, dle jejich statistiky jsem podle této aplikace najel přes 800 tkm. Mohu skutečně jen doporučit
Za mě rozhodně ano, zejména pro tu interakci s ostatními uživateli - dostáváte hlášení nejen o kolonách, policii, ale taky třeba sraženém zvířeti, odstaveném autu, práci na silnici a podobných překážkách. Stejné problémy pak můžete během cesty hlásit i sám, pro ostatní uživatele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.