Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reprobedny Genius SP-HF2020 V2

Od: dan* odpovědí: 2 změna:
Kdo poradí příčinu problikávání repro beden k televizi?Bedny bezvadně šlapali a pak najednou z ničeho nic přestali fungovat.Když jsem je vypínačem v zadni části bedny vypnul a pak zapnul, tak probliknulo modré světýlko a nic.Pak zase neskončily, ale zanedlouho se to opakovalo.Bedny nefungují a rád bych radu co je příčinou? Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Se těžko odpovídá na ty hrubky :( ... asi píšete z mobylu. On ani ten text nedává úplně smysl... Nicméně - já bych podle popisu konstatoval, že je to rozbité.

Příčinu může člověk zjistit po diagnostice a zjištění závady.

doplněno 20.08.23 21:40:

Chcete vědět příčinu - pokud neznáte poškození, nemůžete ani odhadovat příčinu...

Když vám napíšu, že mám auto xsara picasso 1,6 80kw benzín a vždy jsem nastartoval, ale najednou to nejede - uhodnete důvod?

doplněno 20.08.23 21:42:

Mimochodem - váš text mi připomíná komunikaci AI s automatickým překladem z googlu překladače.

dan*
hodnocení

Nevím proč by text nedával smysl.Popsal jsem problém reprobeden a radu co by mohlo být příčinou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]