Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava vysavače ETA Proximo

Od: petrozana odpovědí: 4 změna:

Z vysavače ETA Proximo 3450 vychází neobvyklý zvuk. Jako bývalý elektromechanik bych si ho chtěl opravit. Narazil jsem ale hned na začátku a to u rozebrání. Mám mechanicky oddělenou horní část, ale nepřišel jsem na to jak odpojit horní část s deskou řízení výkonu od spodní s motorem a sacím mechanismem. Poradí někdo?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x
No a co takhle foto?

petrozana
hodnocení

Omlouvám se. Tady jsou obrázky Jak už jsem napsal výše je to ETA Proximo a obrázků celého vysavače je na síti mnoho. Zde uvádím tři jiné. První je z boku vysavače, kde jsou nad zadním kolem kde (v mezeře cca 3 cm mezi půlkami vysavače) vidět dráty vedoucí od motoru k desce řízení výkonu. Ty je třeba odpojit abych se dostal k motoru a sání vysavače. Další obrázek ukazuje horní polovinu vysavače (stříbrné barvy), kde je pod modrým krytem deska řízení výkonu do níž dráty od motoru vedou. Na posledním obrázku je vidět uchycení modrého krytu (modré packy - stříbrné zarážky), které jsem objevil, ale po uvolnění tohoto uchycení stále nešlo modrý kryt sundat. Z toho usuzuju, že tam musí být někde ještě další buď šroubky nebo pracky s dalšíma zarážkama - ty jsem ale nenašel.

Díky předem za radu

Oprava vysavače ETA Proximo
Oprava vysavače ETA Proximo #2
Oprava vysavače ETA Proximo #3

111®
hodnocení

0x
A co šroubky odspodu a zezadu? Neco je jen nacvaknuto.

111®
hodnocení

0x
Tož jak to vypadá, zadarilo se?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]