Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je mozne a pripadne jak...zobrazeni obrazu v TV z kamery...?Mám bezpečnostní kameru tapo c310 a chtěl bych, aby se mě zobrazoval obraz kromě v aplikaci u telefonu tak i v TV LG 43UP78003LB. Kameru a TV jsem propojil s LAN kabelem, ale po připojení mě v TV naskočí, že není žádný signál.Všechna zařízení jsou propojeny WiFi siti.Predem děkuji za odpověď
Buđ zrcadlení mobilu do tv nebo nainstalovat do tv aplikaci stejnou jako v mobilu,tedy pokuď to tv umožňuje. Na kabel zapomeňte,jde to přes internet server výrobce kamery.
Nedávno jsem něco podobného zkoušel. Kameru do Nas serveru,na tv vyťukal IP Nasu a ono to šlo. Ale je fakt že to byla jen obyčejná kamera k PC (do USB) Tv LG
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.