Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení kamery s TV

Od: filhaus odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je mozne a pripadne jak...zobrazeni obrazu v TV z kamery...?Mám bezpečnostní kameru tapo c310 a chtěl bych, aby se mě zobrazoval obraz kromě v aplikaci u telefonu tak i v TV LG 43UP78003LB. Kameru a TV jsem propojil s LAN kabelem, ale po připojení mě v TV naskočí, že není žádný signál.Všechna zařízení jsou propojeny WiFi siti.Predem děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

0x
Buđ zrcadlení mobilu do tv nebo nainstalovat do tv aplikaci stejnou jako v mobilu,tedy pokuď to tv umožňuje.
Na kabel zapomeňte,jde to přes internet server výrobce kamery.

hodnocení

0x
Nedávno jsem něco podobného zkoušel. Kameru do Nas serveru,na tv vyťukal IP Nasu a ono to šlo. Ale je fakt že to byla jen obyčejná kamera k PC (do USB)
Tv LG

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]