Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka A6S Bluetooth 5.0 - párování

Od: stama® odpovědí: 4 změna:

Koupila jsem si bezdrátová sluchátka A6S Bluetooth 5.0 a chtěla bych je spárovat s telefonem Samsung Galaxy S 10e. V telefoónu mám zapnuté wi-fi, Bluetooth a NFC. Sluchátka jsem nabila, v telefónu zadala bluetooth hledat, ale vůbec se mi neobjeví v dostupných zařízeních.

Můžete mi někdo poradit, co dělám špatně a jak sluchátka spárovat?

Děkuji všem za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Nestačí zapnout jen bluetooth v telefonu, je potřeba zapnout i Viditelnost pro všechna okolní zařízení, aby sluchátka komunikovala s telefonem. Wi-fi ani NFC nejsou potřeba mít přitom zapnuté. JInak by si na telefonu u složky Bluetooth měla mít i symbol lupy, po kliknutí na něj by se mělo spustit vyhledávání nejbližších zařízení. Sluchátka mají tuším limit minutu na připojení k jinému zařízení, potom se vypnou a k aktivaci sluchátkového připojování dojde opět po vytažení z pouzdra sluchátek(sluchátka musí být nabitá).

Viditelnost v telefonu rozhodně není potřeba zapínat pro vyhledání a spárování sluchátek. Ta se zapíná, pokud chceme aby jiná zařízení (jiný telefon či počítač) našly můj mobil.
olinl

miki-pokud si vypnu Viditelnost, tak se mi k mobilu na přehrání písniček připojí pouze spárovaná sluchátka(sluchátka mám celkem troje). Při zapnutí Viditelnosti se mi tam objeví i telefony a sluchátka ostatních, tedy nespárovaná zařízení.

hodnocení

0x
Musíte sluchátka vytáhnout z krabičky, aby se zapnula a přešla do režimu párování.
Potom by se už v telefonu v bluetooth nastavení měla ukázat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]