Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou TV do 14000,-?

Od: liba odpovědí: 7 změna:
Zdravím, chceme pořídit novou TV s úhlopříčkou 165cm nejlépe. Vůbec se v TV nevyznáme, ale chtěli bychom už nějakou smart s kvalitním obrazem(pokud to v této cenovce půjde), rad si zahraju na ps4, tak jestli to taky nějak řešit ty parametry skrz tohle, nevím. Byl bych moc rad za nějaké tipy a recenze, popřípadě na co dat pozor. Zatím máme vyhlednutou Televize TCL 65C635. Co si o tom myslíte? Moc tu značku neznám.
Předem všem děkuji :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slovan
hodnocení

2x

Vyhozené peníze za další krám, který bude doma zabírat místo.

Existují mnohem levnější metody, jak si otupovat duši a mysl.

Třeba studiem marxismu-leninismu.

Taktak,my nemáme ten krám už 17 let a vúbec nám nechybí,filmy jsou všude,stačí stáhnout a pustit na plátno,když je čas a nálada,na You tube je všechno co nás zajímá a každá tv má archív.

hodnocení

1x

Máte už zkušenost s tak velkou obrazovkou? Já měl 80cm, pak jsem kupoval 100 - na větší se zvykne rychle, ale ne vždy se hodí do prostoru místnosti větší.. větší...

Poslední TV v okolí jsem kupoval otci i babičce Hisense - všichni jsou naprosto spokojeni. Obraz hezký, zvuk příjemný, možnosti Wi-Fi, BT, LAN, ... spousta slotů pro případ potřeby.

až se mi někdy rozbije moje Orava, koupím Hisense...

Jakou TV do 14000,-?

re4zon
hodnocení

0x
Za tu cenu dobra volba. Obrazove v te cene nic moc lepsiho neni a tcl ma 5 let zaruku. Kdyz zvednete rozpocet na 20k, muzete mit vyrazne lepsi pristroj.
liba
hodnocení

A co byste doporučil?

hodnocení

0x

Musíte si vybrať. Buď cena alebo kvalita.

datart.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]