Nejste přihlášen/a.
Nazdar,
Sehnal jsem si na šroťáku palubák do Felicie, potřebuju zapojit palivoměr (drát který je potřeba nějak připojit na jiný drát) ale fakt se mi to nechce pájet protože se tam blbě dostává, těch drátů je tam hodně a moje pájecí dovednosti nejsou něco čím bych se chlubil.
V autě kde jsem ho našel byla takováto pěkná sponka/přípojka/cokoliv (viz obrázek), ale netuším jak se to jmenuje a tudíž kde ji sehnat. Prošel jsem několik elektrikářství ale tam nic podobného neznají.
Zatím jsem to nezkoušel rozebrat protože sem se bál že si zlikviduju jediný exemplář a nevím zda to není na jednou použití.
Potřeboval bych znát alespoň název, nejlíp i odkaz kde to sehnat ale stačí něco podle čeho si to budu moct vyhledat.
Díky
Jinak příště se dá případně použít shop.elektrosms.cz/...
Slaněné vodiče do toho dáte také a koupíte to v každém elektru..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.