Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horkovzdušná trouba Whirlpool

Od: ilca odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,nejde mi zapnout trouba na displeji se zobrazí - - -C nevíte o co může jít?Děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Skúste nastaviť čas.

ilca
hodnocení

0x

Typicky ženská otázka -nejede mi auto čím to může být?

Prosím tě napiš aspoň o jakou troubu se jedná, ne že to je jakási horkovzdušná trouba ale aspoň typ...výrobce!

olinl

doplním pro tazatelku: Výrobní štítek bývá pod dvířky trouby, když je otevřeš, tak je buď dole nebo na boku poblíž těsnění. Otázkou je i čitelnost štítku..

ilca
hodnocení

0x
Čas jsme zkoušeli,vytáhli jsme i z elektřiny,nic nepomohlo.Podle návodu jsme vše prošli od začátku nastavení času...
Jedná se o vestavnou horkovzdušnou troubu Whirlpool fxzm6.
olinl

Nech odpojenu troubu delší dobu z elektriky (třeba půl hodinky/hodinku), pokud nic, kontaktuj zástupce Whirlpoolu v Čechách telefonicky či e-mailem.

hodnocení

0x

Toto se mi stává, když vypnou proud a poté zapnou, tak tam mám -----C. Řeším to tak, že současně zmáčknu + a -, to udělám 3x a poté naskočí normální čas a trouba je funkční.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]