Jsk.ny čistém androidu 11 dám vybranou jednu ze dvou simek offline? Jinak A11 je na dualDim dobře vybaveny ,lze nastavit default sim na data(1,2) , na sms a hovory(1,2,zeptat) ,per sim volte,roaming,vowifi Jen chybí možnost jen jednu sim dát offline. Jen obě.
Dobrý den, napadá mě asi hloupá odpověď, i když účinná - vyndat tu jednu SIMku ze slotu, aby nebyla v mobilu vůbec přítomna. A hlavně ji neztratit a dobře uschovat (třeba ji přilepit izolepou k obalu mobilu či na jeho zadní stranu a mobil do obalu vložit). Zdravím!
Omlouvám se - teď se dívám, že na mém androidu jsem aktualizoval na verzi 12... jsem si to neuvědomil, ale zkusím se mrknout na telefon syna, ten měl tuším 11tku
Nevím, jak to bude u vás, ale u minulého mobilu Xiami mi druhá sim šla sice ručně zakázat, ovšem nebylo to spolehlivé, mobil si ji zase sám zapnul, někdy po pár minutách, někdy po hodině, někdy po dni. Dost mě to štvalo.
Ano adi vim co.myslite :*#*#4636#*#* - " výkon.mobilního vysílače" ale je to fakt nespolehlivé, navíc to nechá ikonu data/offline v QS v původnim stavu.. A nazpatek to funguje divně
To ne, tam ještě byla normálně u každé simky v menu tlačítko pro zapnout a vypnout, ale dělalo si to, co chtělo. Často se to samo zaplo ještě v tom menu, klikl jse off, a koukám, za tři sekundy tam třeba samo zpátky naběhlo on. Netuším, co to přepíralo. Teď mám v androidu 11 miui 13 zastrčenou jen jednu sim a taky už tam není možnost ji vypnout. Nevím, o co jim jde. Možná nějaká appka?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.