Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi nabít telefon

Od: anonymnii odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřebovala bych pomoct. Poslední dobou mám problémy s nabíjením mobilu tak jsem si koupila novou nabíječku ale zjistila jsem že v nabíječce asi problém není. Když to zapojím do zásuvky tak mi to normálně ukazuje že se telefon nabíjí, ale nepřibývají žádná procenta. Před noc jsem to nechala i tak zapojené a vstouplo mi to jen na 4%. Zkoušela jsem tam kde se to zapojuje mobil vyčistit podle nějakých návodů, ale pořád nic. Poradíte mi někdo prosím?

doplněno 09.08.23 10:49:

Ještě sem teda dopíšu že mobil mám 3 roky a konektor jsem se dvakrát snažila vyčistit

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

2x
Pokud jste použila i jiný kabel tak z mozností, které má cenu teoreticky opravovat(záleží co je to za telefon) zbývá baterka a konektor. Oprava čehokoliv jiného nemá cenu, protože částka bude podobná jako za nový mobil.
anonymnii
10.08.23 10:50
hodnocení

hodnocení

0x

Servis. Možná výměna baterie.

olinl

Souhlas s návštěvou opravny elektroniky(mobilů), případně prodejny mobilů, mohou případně vyzkoušet jinou baterii nebo doporučit servis v případě poruchy elektroniky nabíjení v mobilu.

hodnocení

0x
Nejčastěji odejde kabel. Může být i poškozen konektor v mobilu.

hodnocení

0x

Nepíšete jak starý je telefon, potažmo baterie. může být už stará a vadná.

voziik
hodnocení

0x
Jaká je hodnota proudu při nabijenií?
1)do portu (i napětí by bylo k věci)
2do batetie
Jde li o android, lze vyčíst z /sys/class/{battery/current_now,usb/input_current_now}

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]