Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil se nenabíjí přes USB

Od: pepyk93* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,mám otázku a prosím vás o odpověď.

Pokud připojím mobil k PC přes USB kabel,mobil by se měl dobíjet.Bohužel u mě tomu tak není.Ikona indikující stav baterie neukazuje,že by se s baterií cokoliv dělo...*nevi*

Někde jsem četl (už nevím kde),že to někde snad musí být povoleno v BIOSu? Bohužel v BIOSu jsem radši ještě nikdy nebyl,takže vůbec netuším.S BIOSem jsem opatrný.Je to pravda? Co mám udělat,aby se baterie mobilu po připojení mobilu přes USB k PC nabíjela?

Děkuji za odpověď. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Nene, některé mobily, i když mají mini USB, nelze takto nabíjet, např. Nokia.

Bios s tím nemá nic společného, tato možnost je dána telefonem.

Tento mini USB port je na synchronizaci s PC.

pepyk93*
hodnocení

Díky za odpověď. :) Jedná se o Nokii N73,která má konektor Pop-Port.

Kamarádova Nokia 6300 se přes USB nabíjí bez problémů...*nevi*

zlejdacan*

Myslím, že se N73 přes USB aninedá nabít, pokud si s tím nepohraješ.

Nikdy jsem Nokii nevlastnil, takže ti přesně neporadím, ale jako inspirace pro vyřešení stejného problému u E51: palucko.estranky.cz/...

raadek*
Jestli Pepiku potrebujes nabijet z usb, tak staci za stovku koupit usb nabijecku pro Nokii. R.
pepyk93*
hodnocení

Radku,díky za radu.S největší pravděpodobností si ji půjdu koupit...:)

pepyk93*
hodnocení

I tobě děkuju za radu.Přestože si myslím,že pájet umím,raději to nebudu riskovat.Proč si zničit mobil,když si můžu koupit nabíječku (viz Radkova odpověď níže).Přesto dávám bodíky...*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]