Nejste přihlášen/a.
Dobrý den .Má někdo teto mobil? Chtěl bych si ho koupit ale nejsem si jistý ,že ta navigace v mobilu funguje stejně jako klasická informaci ,která by mi pomohla.navigace.Předem díky za každou
Přesně tento model nemám, ale u této řady jsem ovi mapy viděl. Použitelné pro základní navigaci to samozřejmě je, ale na úroveň TomToma nebo Garmina to samozřejmě nemá. Ale stačí to. Jen je dobré vědět, že zdarma je pouze na první měsíc, poté je nutné uhradit poplatek (mám pocit že něco do 300,-/rok, ale to už si nepamatuju)
Prosimvás, proč přispíváte, když o tom nic nevíte?
Ta navigace je naprosto normálně použitelná. Sice nevím, co myslíte tím "základní," ale mně u ní nic nechybí. Co má TomTom a Ovi mapy ne? Nic mě nenapadá. Rozhodně ne nic zásadního. Snad jen možnost "videosimulace cesty."
A hlavně - je to zadarmo. Napořád, ne na měsíc. A když si člověk v navigaci vypne internet, tak to pak je uplně zdarma i provoz.
TELEFON MAM, OVI MAPY JSOU Z D A R M A , PRO FUNKCI GPS BEZ STAHOVANI DAT Z NETU JE TREBA VYPNOUT"ASISTOVANE GPS" POTOM TO FUNGUJE JAKO KLASICKE GPS A JE TO DOCELA PRESNE
Když vypnu asistovane gps tak to chce po chvilce stahovani dat. Jinak 100% funguje i hlasová navigace poradte kde vypnou stahovani dat už jsem bezmocny s toho dekuji za odpověď Petr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.